Het Golf Hotel Five Nations, gevestigd in de boerderij van Grand Scley, een typisch regionaal gebouw uit de 18e eeuw, biedt u 35 kamers, verdeeld over drie niveaus (standaard, comfort en superior). Ze zijn in 2018 opnieuw ingericht en stralen het thema golf uit.
Voor een welverdiende pauze kan u altijd terecht in een van de clubhuizen van onze twee locaties. Het Golf Hotel Five Nations biedt ook een eenvoudig en klassiek restaurant aan in de brasserie. Daarnaast kan u ook genieten van heerlijke en gastronomische gerechten in de Sanglier des Ardennes, in het hart van de nabijgelegen stad Durbuy.
Uw verblijf kan worden aangevuld met een aangename wellness-sessie in de Sanglier des Ardennes, waar u in een rustig en gezellig kader volledig kan ontspannen.
Ten slotte bent u vrij om de privéshuttle te boeken die u zonder enige moeite van de ene naar de andere site brengt.

Ja, elk van onze twee sites heeft een ProShop. Hier kan u golftassen huren of kunt u materiaal testen op basis van het advies van onze professionals. U kunt ook het benodigd materiaal, dat uw voorkeur draagt, kopen voor de uitoefening van uw sport.

Onze 2 locaties zijn uitgerust met een trainingsruimte met een driving range, een putting green en een pitch and putt.

Voor bedrijven worden initiatiesessies georganiseerd voor groepen van +/- 10, 20 of 30 personen voor een halve of hele dag.
Gedurende een halve dag maken deelnemers kennis met het plezier van golf onder toezicht van onze PGA-professionals. De dagpas omvat ook een initiatie tot het oefenen van 2h30 spelen op de golfbaan (9 holes).

We hebben een golfacademie waarin PGA-erkende professionals je helpen om basisvaardigheden te leren of je spel te verbeteren.

Ja. De club waarbij u bent aangesloten, bestelt uw federale kaart na ontvangst van betaling van uw registratie.

Junioren zijn onze prioriteit!
Verschillende formules worden aangeboden aan jonge atleten.
Individueel, op uurbasis, staan ​​cursussen open voor niet-leden en leden van de academie. Ze profiteren van een voordelig uurtarief.
Vanaf 1 april 2019 organiseert de golfschool elke woensdag behalve schoolvakanties lessen van 1u30. Dit schema is verdeeld over 24 woensdagen. Dit aanbod kan ook worden geïntegreerd in het Junior Begin-pakket dat, naast lessen, ook het gebruik van materiaal omvat (set MD Kids-clubs).
Mis onze juniorcursussen niet tijdens de schoolvakanties, verspreid over 5 dagen, 4 uur per dag op een halve dag of 6 uur op een hele dag.
Golfen met school kan voor een initiatie van 1 of 2 uur.
Ten slotte laat LPM for Kids de wereld van golf kennen tijdens hun vakantiekampen.

Onze club heeft twee sites waarop u drie golfbanen kunt ontdekken.
De Golf Five Nations is de enige Belgische baan gecreëerd door de Gary Player, golfkampioen van 1990. Het is ontworpen om een ​​verscheidenheid aan bijzonder competitieve spelsituaties te bieden.
Het 120 hectare grote terrein, bedekt door een uitgestrekt plateau en een kleine beboste vallei, is de ideale plek voor een gevarieerd spel, aangepast aan alle niveaus. De kwaliteit van het terrein en de gemeenschappelijke infrastructuur is een prioriteit om een ​​onvergetelijke golfervaring op een heuvelachtige baan te garanderen.

Toegang is beperkt tot spelers met de Federale Kaart en met een minimum handicapniveau van 36.
 
De Golf de Durbuy ligt op slechts een paar kilometer van Five Nations Golf.
Het heeft ook een 18-holes baan maar ook een compacte baan van 9 holes en een trainingszone inclusief een Driving Range, een Putting Green en een Pitch and Putt.
 
De terrein is ontworpen door Fred Hawtree. Dit bosrijke gebied met eeuwenoude bomen en ruig terrein is een zeer technische baan waardoor men nooit vervalt in eentonigheid. Elke golfer kan hier terecht.
 
De 9-holes golfbaan van Durbuy is toegankelijk voor alle golfers, beginners of bevestigd. Een uitstekende gelegenheid om te leren en te genieten van de sport in de buitenlucht.