À propos de notre académie

Golf is een sport die op elke leeftijd en op elk niveau kan worden geleerd en verbeterd.
De Five Nations Durbuy Golf Club heeft een academie en biedt cursussen aan voor jongeren van 6 tot 16 jaar oud, onder toezicht van professionele spelers erkend door de PGA van België voor onderwijs en training. Er zijn verschillende formules beschikbaar om aan al uw verzoeken te voldoen.

Onze lessen en golfinitiaties

Image
Cours de golf

Golflessen

Vanaf een half uur. Onze één-op-één lessen worden gegeven door professionele spelers die afgestudeerd zijn aan de PGA of Belgium (PGA of Europe).

Image
Cours collectifs

Groep en bedrijf

Initiatiesessies worden georganiseerd vanaf 2 personen voor 1 of 2 uur.
Dit kan voor uw bedrijf in combinatie met een lunch, vergadering, 3-gangenmenu, ...

Image
Cours juniors

Juniors

Ontdek onze pakketten voor junioren!

Content

Waarom lid worden van onze academie ?

Texte

Toegang tot de 18-holesbanen is alleen toegestaan voor spelers met het Brevet d'aptitude. Om dit certificaat te behalen is een bepaald spelniveau vereist. Het wordt verworven door de cursussen van de Academy en de begeleiding van de professionele spelers.

Pro

Kylian Spelkens

Kylian werd verliefd op golf zodra hij voor het eerst een klein wit balletje sloeg. Hij ontdekte al snel dat zijn echte passie ligt in het doorgeven van de technieken die leiden tot het plezier van spelen en elkaar uitdagen op de baan.

Golf is een sport die een uitstekende hand-oog coördinatie vereist, en de beste manier om dit te bereiken is door het te leren onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Of je nu nieuw bent in deze sport of je vaardigheden wilt verbeteren, Kylian is een instructeur die je zowel op de driving range als op de baan zal begeleiden. Hij werkt graag met alle leeftijden en vaardigheden en maakt spelverbeteringsplannen die passen bij jouw behoeften.

Samen zul je snel je vooruitgang zien en alle spelsituaties zullen je toelachen.

Contact

+32 (0) 497 80 30 82
kylian.golf@gmail.com

Ervaringen

- Afgestudeerd aan de PGA van België

⁃ Professioneel Tourspeler in België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland

⁃ myTPI gecertificeerd (Titleist Performance Institute)
Niveau 2, Swingtechnieken
Niveau 2, Junioren

⁃ Golf Psychologie Coaching Certificaat

⁃ BioSwing Dynamics Smart2Move gecertificeerd

⁃ FlightScope Professioneel Certificaat

Content

Leren golfen met professionnels.

Wat is de PGA ?

Texte

De lessen en initiaties, aangeboden in onze academie, worden gegeven door professionele spelers erkend door de PGA van België.

Ze zijn er om alle golfers, van beginnende tot ervaren golfers, te ondersteunen en bij te staan door materiaal en trainingsfaciliteiten aan te bieden.

Onder andere een driving range, een putting green en een pitch and put worden aangeboden. Iedereen is welkom! Junioren, volwassenen, bedrijven, we hebben voor elkeen een formule.