Content

Hapjes van 12u tot 18u

table
Portie Bitterballen 6st. 8.00
Plank met charcuterie en kaas 14.00
Plank Mixte warm en koud 20.00
Content

Snacks van 12u tot 18u

table
Spaghetti bolognaise 14.00
Club Sandwich (kipfilet, spek, salade, tomaat) met frietjes 15.00
2 kroketten met parmezaanse kaas, salade en brood 14.00
2 garnaalkroketten, salade en brood 16.00
Dikke snede boerenbrood met boschampignons 15.00
Boterham périgourdine (foie gras, gerookte eendenborst en rode biet) 16.00
Pompoensoep, snede gegrild brood met look 12.00
Jachtbordje : Ham van everzwijn, wildpaté van het huis, mousse van kwartel en foie gras 17.00
Burger Five Nations, frietjes 18.00
Stoofpotje van jong everzwijn, peer met veenbessen, gestoofd witloof en aardappelkroketten 22.00
Parmentier van geconfijte eendenborst, aardappelpuree en witte ui 22.00
Pennes met roomsaus, artichoc hart, boschampignons, tomaten en parmezaanse kaas 18.00
Supplement frietjes
Content

Avondmaal

Menu an 45€ : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

table
Voorgerechten
Dikke snede boerenbrood met boschampignons
Jachtbordje : Ham van everzwijn, wildpaté van het huis, mousse van kwartel en foie gras
Gemarineerde zalm, zure saus, dille, citrus en toast met look
Risotto met boschampignons en kreeftenstaart (suppl. 3€)
Gebakken foie gras, pepekoek, appel, chutney en gedroogd fruit
Carpaccio van St jacobsnootjes, witloof, schaafsel van foie gras met roze bessen

Hoofdgerechten

table
1 plat : 29€
Hertefilet, puree van pastinaak met truffel, peer met veenbessen, gestoofd witloof en boschampignons (suppl. 3€)
Parmentier van geconfijte eendenborst, aardappelpuree en witte ui
Stoofpotje van jong everzwijn, peer met veenbessen, gestoofd witloof en aardappelkroketten
Rundsvlees, saignant gebakken, saus van sjalotjes, salade met ei en frietjes
Burger 'Five Nations' met frietjes
Zeeduivel met prei, grijze garnalen en witte wijn saus
Kalfszwezerikken, truffeljus, cantharellen en krielaardappelen
Pennes met roomsaus, artichoc hart, boschampignons, tomaten en parmezaanse kaas

Desserts

table
Chocolade moelleux 10.00
Sabayon met Grand Marnier, vanille-ijs 10.00
Crème brûlée 10.00
Sorbet colonel 10.00
Assortiment kazen van Méan 12.00
Lauwe appel , caramel beurre salé en vanille-ijs 10.00