Content
Lunch van de week : voorgerecht en hoofdgerecht
table
Toast met gerookte zalm | 27€ |
Varkenskotelet, pickles saus, rösti en warme groentjes |
Content
Hapjes
table
Portie Bitterballen 6st. | 8.00 |
Plank met charcuterie en kaas | 14.00 |
Plank Mixte warm en koud | 20.00 |
Content
Lunch
table
Spaghetti bolognaise | 12.00 |
Croque monsieur | 12.00 |
2 kaaskroketten, salade en brood | 11.00 |
2 garnaalkroketten, salade en brood | 15.00 |
Burger Five Nations, frietjes | 15.00 |
Gehaktballetjes, frietjes en salade | 15.00 |
Rundstartaar met de hand gesneden, frietjes en salade | 20.00 |
Salade met warme geitenkaas en brood | 15.00 |
César salade en brood | 15.00 |
Tomaat Burrata | 15.00 |
Raviolis met spinazie, mascarponesaus, rucola et parmezaan (vegetarisch) | 18.00 |
Gaspacho, Taost van gerookte zalm | 12.00 |
Pasta met Zalm | 15.00 |
Supplement frietjes | 5.00 |
Content
Avondmaal
Menu an 45€ : voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
table
Rundscarpaccio, geitenkaas en truffelvinaigrette | |
Wildpaté, uienconfituur | |
Dim Sum, dashi Bouillon, shi-take | |
2 garnaalkroketten, salade | |
2 kaaskroketten, salade | |
Wildpaté | |
Scampi - basilicum - look | |
Risotto, gegrilde kreeftenstaart |
Hoofdgerechten
table
Hertenstoofpotje met kroketjes | |
Hindefilet, peterseliewortel, poivrade saus | |
Baarsfilet, seizoensgroenten en aardappelpurree | |
Entrecôte met pepersaus, salade en frietjes | |
Raviolis met spinazie, mascarponesaus, rucola et parmezaan (vegetarisch) | |
Desserts
table
Dame Blanche | 10.00 |
Coupe met aardbeien | 10.00 |
Crème brûlée | 10.00 |
Verwenkoffie | 10.00 |
Assortiment fromages de Méan | 10.00 |