À propos de notre académie

Golf is een sport die op elke leeftijd en op elk niveau kan worden geleerd en verbeterd.
De Five Nations Durbuy Golf Club heeft een academie en biedt cursussen aan voor jongeren van 6 tot 16 jaar oud, onder toezicht van professionele spelers erkend door de PGA van België voor onderwijs en training. Er zijn verschillende formules beschikbaar om aan al uw verzoeken te voldoen.

Onze lessen en golfinitiaties

Image
Five Nations Méan

Junioren

Junioren van 6 tot 18 jaar zijn onze prioriteit. De golfschool biedt groepslessen op woensdag en zaterdag aan. Het is ook mogelijk om individuele lessen te volgen.
Tijdens de vakantie voorzien we ook dagkampen.

Image
cours collectif

Volwassenen

Initiatielessen kunnen worden georganiseerd vanaf 2 personen voor 1 of 2 uur.
Het is uiteraard ook mogelijk om privé lessen te nemen.

Image
societe groupe

Bedrijven

Initiatiesessies worden georganiseerd vanaf 2 personen voor 1 of 2 uur.
Dit kan voor uw bedrijf in combinatie met een lunch, vergadering, 3-gangenmenu, ...

Content

Waarom lid worden van onze academie ?

Texte

L’accès aux parcours 18 trous est autorisé aux joueurs disposant du Brevet d’aptitude. Pour obtenir ce brevet, un certain niveau de jeu est nécessaire. Il s’acquiert grâce aux cours de l’Académie et à l’encadrement de ses joueurs professionnels.

Pro

Kylian Spelkens

soon !

Content

Leren golfen met professionnels.

Wat is de PGA ?

Texte

De lessen en initiaties, aangeboden in onze academie, worden gegeven door professionele spelers erkend door de PGA van België.

Ze zijn er om alle golfers, van beginnende tot ervaren golfers, te ondersteunen en bij te staan door materiaal en trainingsfaciliteiten aan te bieden.

Onder andere een driving range, een putting green en een pitch and put worden aangeboden. Iedereen is welkom! Junioren, volwassenen, bedrijven, we hebben voor elkeen een formule.